in , , , ,

Prime Kapital -Vom asista la o accentuare a concurenței pe zona proiectelor rezidențiale de calitate

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital preconizează o evoluție a pieței de real-estate, cu o accentuare a concurenței pe zona proiectelor la standarde înalte.

Prin proiectele Marmura Residence, Avalon Estate și Silk District, Prime Kapital aduce în piață inovația ce pune accent pe calitatea, prin conceptul gated community, baza Avalon Estate, sau prin ideea de cartier verde, din nevoia de regenerare urbană, al Silk District.

În fiecare proiect ne concentrăm pe crearea de spații verzi de calitate, pe soluții de parcare optime și dezvoltarea de comunități car-free, îmbinând calitatea cu funcționalitatea.  Avem o viziune pe termen lung, iar proiectele și deciziile noastre susțin acest lucru. Din dorința de a ne ajuta clienții și de a consolida angajamentul față de proiectele noastre, am introdus FlexAssist, un program unic de tipul „help-to-buy”, ce permite achiziția unei locuințe de calitate, în ritmul potrivit fiecărui client.Maggie Kitshoff, Residential Partner Prime Kapital

În codițiile în care prețurile materialelor de construcții au crescut, cererea vizavi de ofertă în ceea ce privește locuințele a cunoscut în continuare o creștere, clientul căutând a fi bine informat și a alege în consecință.

Ne-am concentrat pe educarea pieței, subliniind importanța calității atunci când vine vorba de decizii importante, cum ar fi cumpărarea unei locuințe. Rămânem concentrați pe găsirea unei oferte de calitate, la prețuri rezonabile și competitive. Căutăm soluții optime și de calitate care să aibă sens în cadrul proiectelor noastre și care să fie totodată durabile, cu impact pozitiv pe termen lung. Industria se schimbă și acordăm o atenție deosebită detaliilor care promovează soluții ecologice și durabile. Astfel, echilibrul constă în combinarea tuturor factorilor într-o ofertă competitivă, lucrul pe care reușim să îl realizăm. Reușim în acest fel să rămânem competitivi și să menținem, chiar să depăsim calitatea finisajelor, în pofida creșterilor înregistrate de prețurile materialelor de construcție în ultimii doi ani.Maggie Kitshoff, Residential Partner Prime Kapital