in , ,

Michele Nusco investeşte 70 mil. euro în Nusco City. Proeictul va cuprinde 3000 apartamente, hotel si birouri

Nusco City, cel mai recent proiect dezvoltat de familia Nusco, este un proiect ambitios , ce va fi dezvoltat pe un teren de 23h, situat in nordul Bucurestiului, chiar in inima zonei de business a orasului.

Proiectul va cuprinde in total 3000 apartamente, hotel si spatii de birouri, dupa cum confirma Michele Nusco, antreprenorul italian care deţine producătorul de uşi Pinum.

Dezvoltatorul vrea să livreze anual cel puţin 300 de noi apartamente în zona Pipera din Capitală în următorii zece ani.

Noile proiecte rezidenţiale atrag clienţi în special din­tre cei care au cumpărat de­ja într-un alt proiect nou, dar care acum, după pande­mie, vor un upgrade, explică Michele Nusco, CEO şi unul dintre acţionarii grupului italian Nusco.

„Pe timp de pandemie mulţi au decis că vor un upgrade şi au vândut sau vor să vândă şi să cumpere într-un alt proiect. Peste 50% din clienţii noştri se mută aici din alte proiecte deoarece vor mai multe facilităţi aproape de casă, mai mult spaţiu verde sau o locuinţă mai spaţioasă“, a explicat Michele Nusco.

Nusco Imobiliara, dezvoltatorul imo­bi­liar controlat de familia Nusco, a demarat în zo­na Pipera din Capitală, unde are şi show­roomul Pinum alături de o fabrică de uşi, un nou proiect rezidenţial.

Grupul Nusco este un jucător de referință în dezvoltarea comercială din România. În 2017 a sărbătorit 20 de ani de activitate în domeniul imobiliar. A proiectat și a construit parcuri rezidențiale respectând principiile de înaltă calitate și eficiență energetică.

Cu un renume de prestigiu in dezvoltarea de rezidentiale , Grupul Nusco a dezvoltat in ultimii ani 2 ansambluri rezidentiale la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, Nusco Premio, un complex exclusivist de apartamente cu un design elegant si rafinat, in centrul orasului Bucuresti si Nusco Città, un mini oras de 460 apartamente cu toate facilitatile incluse, de la parcare privata, parc securizat pana la spatii comerciale si locuri de joaca pentru copii .