in ,

GUEST WRITER Austrotherm: Despre 2021, piață, provocări, evoluție prețuri materii prime

După un an cu rezultate bune în pofida contextului dificil, privind spre primele luni ale anului 2021, analiza este una foarte simpla, primul trimestru al anului a fost unul foarte bun. Cu o agenda de evolutie consistenta, de adaptabilitate si flexibilitate in raport cu conditiile din piata, suntem focusati pe solutii, pe colaborare, pe comunicare. Am construit o echipa pregatita, iar obiectivul principal este acela de a ne imbunatati continuu, de a ne plia pe nevoile pietei, de a raspunde correct si in cel mai scurt timp cerintelor celor cu care lucram.

Cea mai mare provovare a acestui inceput de an a fost cresterea generalizata si accelerata a preturilor la materiile prime.  Sporirile mondiale ale costurilor cu materia prima au pus in dificultate industria, problemele date dublarea acestora avand ca unica solutie transferul lor catre piata.

Un an total diferit ce cei pe care i-am trait pana acum, Anul 2021 este anul solidarității in tot ceea ce ne inconjoara, dar mai ales  în sănătate, si în afaceri.

Am incercat sa  să fim solidari cu partenerii nostri și să acordăm facilități sau support  pentru a depăși situația de criză.  Echipa operationala a fost  proactiva  si flexibila și am reusit sa gasim canale de business cu rezultate foarte bune.

Portofoliul de clienti s a mentinut, au intrat in portofoliu si clienti noi si speram sa putem oferi garantia furnizorului pe termen lung.

Piața este dinamică și va fi influențată in continuare de acest virus, dar si de deciziile luate la nivel European, de deciziile politice luate la nivel national .. dar cred inca intr-o cerere constanta pe piata materialelor termoizolante.