in ,

Echipa Noblesse Group a realizat conceptul pentru o serie de proiecte de design interior apartamente din cadrul Iov Residence

Echipa Noblesse Group a realizat conceptul pentru o serie de proiecte de design interior apartamente Bucuresti din cadrul Iov Residence. Arhitectii si designerii de interior au conceput aceste amenajari interioare atat in stil modern luxury, cat si in stil contemporan luxury pentru a fi in concordanta cu intregul concept al complexului rezidential.

Iov Residence este un complex rezidential de tip boutique, situat in centrul Bucurestiului, intre Piata Victoriei si Piata Romana. Acesta ofera spatii amenajate modern ce contureaza propria personalitate si un rafinament aparte. Cand vine vorba de amenajari interioare apartamente Bucuresti, echipa noastra realizeaza proiecte de referinta pentru rezidentiale.

Stilul contemporan luxury – proiecte de design interior apartamente Bucuresti

Apartamentul Barcelona, din cadrul Iov Residence are o suprafata utila de 65 mp si se compune din zona de zi (living si dining), bucatarie, un dormitor matrimonial cu baie proprie, o baie de serviciu si o terasa.

Echipa de arhitecti si designeri de interior a realizat acest apartament in stil contemporan luxury, cu influente catalane, integrand piese de mobilier, decoratiuni si finisaje din portofoliul Noblesse Group.

Mobilierul este modern, elegant, dar in acelasi timp ofera functionalitate si confort. Designul creat este unul autentic, exprima caldura, gratie si, bineinteles, rafinamentul stilului luxury.

Elemente elegante in echilibru perfect

Paleta cromatica include nuante calde, luminoase, ce se imbina perfect cu accentele aurii, dar si cu decoratiunile alese. In living regasim detalii elegante precum tapetul, tabloul modern, sau obiectele de decor inedite.

Dormitorul matrimonial propune o amenajare interioara cu transmite confort si in acelasi timp ofera un aspect stilysh. Obiectele de iluminat sunt piese statement si impreuna cu restul elementelor creeaza armonie si o atmosfera cozy.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte printre care se regasesc si amenajari interioare case si rezidentiale, design interior apartamente, design interior locuinte de tip penthouse, design interior vile, unde regasim numeroase stiluri si concepte extraordinare.