in , , ,

Solid House continuă seria proiectelor de succes la malul mării cu un nou proiect ambițios

În urma unui an în care criza sanitară a remodelat abordarea multor dezvoltatori imobiliari, binecunoscutul dezvoltator Solid House și-a îndreptat atenția asupra segmentului exclusivist al pieței imobiliare prin noul său proiect premium: Solid Residence Faleză Nord.

Acesta va cuprinde 100 de apartamente cu o poziție unică, în imediata vecinătate a mării, în una dintre cele mai râvnite zone ale Constanței, cartierul Faleză Nord. Complexul va cuprinde apartamente de lux cu una, două și trei camere, toate dotate cu sistem SMART HOME, în care beneficiarii se vor simți privilegiați, toate facilitățile fiind gândite pentru a oferi o experiență cu adevărat memorabilă. Datorită amplasării în prima linie la mare, arhitecturii, dotărilor și materialelor folosite, proiectul promite satisfacerea celor mai exigente cerințe în materie de calitate, lux și eleganță.

Mai mult decât locuințe, un nou stil de viață axat pe confort absolut și liniște în cadrul unei comunități exclusiviste

Conceptul va pune la dispoziția clienților tot confortul necesar unei locuințe dar și de petrecere a timpului liber aproape de casă, într-un cadru natural de vis, prin formarea unei comunități selecte, pentru care locuința mult visată de la mare va deveni realitate.

La momentul actual, complexul se află în plin proces de construcție, urmând ca la finalul anului viitor să fie finalizat.

Printre dotările standard oferite de Solid Residence Faleza Nord amintim:

  • Pardoseli placate cu piatră naturală/ plăci ceramice premium/ parchet premium;
  • Sistem Smart Home;
  • Tâmplărie din aluminiu;
  • Încălzire în pardoseală;
  • Centrală termică individuală Vaillant;
  • Sistem de aer condiționat în fiecare cameră;
  • Băi complet echipate cu mobilier și obiecte sanitare – bazin încorporat Grohe;
  • Terase spațioase cu sistem de scurgere/alimentare apă;
  • Parcare subterană pe 2 niveluri, cu acces SMART prin telefon;
  • Lifturi de ultimă generație;
  • Curte de lumină amenajată în interiorul blocului;

Emel Veli, director vânzări Solid House declară pentru InvestinginProperty.ro: “Proiectul vine ca urmare a unei cereri crescute pe segmentul locuințelor de lux la malul mării. După un an petrecut în cea mai mare parte din timp acasă, clientul postpandemie vine cu criterii noi pentru alegerea unei locuinţe. În plus, cumpărătorii migrează din centrele foarte aglomerate spre zone și orașe în care cadrul natural le oferă atmosfera dorită, cu o preferință pentru spații mari, cu terase generoase și, bineînțeles, priveliști pe măsură.”

Piața de real-estate se află acum pe o pantă ascendentă, lucrul de acasă și reducerea cheltuielilor de consum alimentând economisirea și susținand creșterea segmentului rezidențial. Potrivit estimărilor, cererea de locuințe va rămâne puternică, în special pentru segmentele din extremele spectrului (low-end și high-end).

În plus, investițiile în domeniul imobiliar pe segmentul rezidențial rămân o alegere profitabilă. Cei care au achiziţionat locuinţe în vederea închirierii ulterioare au putut obţine un randament anual în euro de aproximativ 6%, în perioada 2017-2020, obţinând un randament mediu total de aproximativ 25,4%, cifre ce au păstrat aceeași tendință și în ultimul an.

Prețurile imobilelor sunt și ele în ușoară creștere, conform imobiliare.ro,  în ianuarie 2021 indicele agregat pe Bucureşti, Cluj, Braşov, Timișoara și Constanța indicând o creștere de 1,1% față de ianuarie 2020.

Prețuri foarte avantajoase pentru imobile, însă, pot fi obținute în faza de lansare a proiectelor. Apartamentele din Solid Residence Faleză Nord beneficiază și ele de o ofertă irezistibilă pană la sfârșitul acestui an.