in ,

Interviu Exclusiv Cătălin Duma – Managing Partner Coral Companies

Cătălin Duma, Managing Partner Coral Companies a acordat un interviu exclusiv Investing in Property, unde a oferit informații despre extinderea activității companiei Coral Construct.

  1. Compania Coral Construct a cunoscut de-a lungul timpului o expansiune a zonei în care activează, de la construcții, la servicii FM pentru clădiri, și în premieră în România, Facility Management. Care sunt proiectele avute acum în vedere de companie?

Pandemia ne-a demonstrat cât de fragilă este lumea în care ne desfășurăm activitatea și cât de necesară este digitalizarea. În acest sens, am început, încă din toamna anului trecut, o colaborare cu o companie prestigioasă din piața de IT din România și lucrăm împreună pentru dezvoltarea unei platforme ce va găzdui soluții de management integrat. Ne propunem prin intermediul acesteia să eficientizam procesele operaționale prin digitalizare completă și să oferim clienților, în timp real, o perspectivă clară din punct de vedere tehnic și economic asupra proiectelor din care facem parte. Acest software va fi compus din mai bine de 20 de module de lucru și va fi un liant între noi și beneficiarii serviciilor noastre.

  1. Sunt anumite arii noi în care urmează să lansați proiecte?

Lucrăm intens, în această perioadă, la lansarea unui nou serviciu pe piața din România, o formă de home management pentru zona privată. Practic, vrem să transpunem experiența noastră de peste 25 de ani într-un serviciu dedicat cerințelor clienților noștri. În acest sens, vom lansa o divizie a companiei care va acoperi o gamă largă de servicii, de la curățenie la servicii tehnice, orice formă de reparație sau renovare, servicii de îngrijire a grădinii și piscinei și, inclusiv, un serviciu sigur de relocare.

  1. Ce elemente de noutate aduc aceste noi proiecte?

Proiectul de digitalizare va  pune în slujba partenerilor o versiune integratoare a întregii noastre experiențe profesionale. Eficientizare, securizare și transparentă, reunite de o singură platformă. Este un pas necesar prin care ne-am asumat să ducem mai departe proiectele cu seriozitate și perseverență.

De asemenea, prin proiectul de home management, propunem clienților noștri o soluție de eficientizare a timpului petrecut pentru întreținerea spațiului de locuit și, totodată, o colaborare sigură cu un partener profesionist.