in ,

Appraisal & Valuation, deținătorea brand-ului NAI România, va deveni prima companie de evaluare din Romania listată la Bursa de Valori București

Appraisal & Valuation SA, firmă din piața de evaluări, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România și Republica Moldova, în activitate de 10 ani va deveni prima companie de evaluare din Romania listată la Bursa de Valori București (BVB).

Listarea la bursă a companiei este unul dintre elementele cheie ale strategiei de dezvoltare pe termen lung, care vizează dezvoltarea prin intermediul unor parteneriate strategice și realizarea unor operațiuni de fuziuni și achiziții, cu scopul consolidării pieței de profil, dar si a extinderii pe noi nișe de piață. Atragerea unor specialiști recunoscuți în domeniu, prin programe de motivare și fidelizare de tip Stock Option Plan, este un alt aspect vizat prin transformarea în companie publică listată, ceea ce va ajuta la creșterea aptitudinilor companiei și prestarea unor noi categorii de servicii pentru clienți.

Principalii clienți ai Appraisal & Valuation provin din sistemul bancar, iar o parte din serviciile de evaluare sunt efectuate pentru stabilirea valorii de piață a garanțiilor bancare.

În mai 2021, Appraisal & Valuation SA a semnat un parteneriat strategic cu Transilvania Broker, al patrulea cel mai mare jucător de pe piața românească de brokeraj în asigurări, oferind servicii de evaluare în exclusivitate clienților TBK, contribuind la accesarea pieței de asigurări și, implicit, a unor categorii noi de clienți.

„Vom continua politica de dezvoltare și consolidare a business-ului atât prin noi achiziții de companii, cât și prin încheierea unor parteneriate strategice. Listarea la bursă a companiei este un obiectiv important pentru noi, care ne va ajuta să ne punem în aplicare strategia de extindere și ne va oferi o sursă semnificativă de capital pentru finanțarea acesteia”, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA și președinte al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi.

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation este deținătorul brand-ului NAI Romania. NAI Global reprezintă o rețea de companii imobiliare comerciale independente și e furnizor de servicii imobiliare comerciale, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.