in ,

Dezvoltatorul City Garden se apropie de finalizarea primei faze a proiectului de vile de lux, cu lift interior

Dezvoltatorul City Garden, cu o experiență de peste 10 ani pe piațimobiliară din România, investește peste 16 milioane de Euro în dezvoltarea unui complex rezidențial de lux în Pipera. Poziționat în spatele Școlii Americane, Bonton Luxury Villas va cuprinde 66 de vile cu dotări premium precum lift interior, alături de facilități exclusive pentru rezidenți, printre care piscină și club de fitness. Bonton Luxury Villas va fi dezvoltat în două faze, prima fază cu livrare anul acesta, respectiv sârșitul anului 2022 pentru a doua fază. 

Proiectul se distinge prin unele dintre cele mai mari vile de pe piață, construite la un standard premium. Cu un regim de înălțime de P+2E și suprafețe construite între 353 și 442 mp, vilele complexului beneficiază de 6-7 camere spațioase, inteligent compartimentate, pentru a acomoda nevoile unor familii lărgite, ale familiilor care au bone interne sau a celor care doresc un birou de acasă. În funcție de preferințe, cumpărătorii au posibilitatea de echipare a caselor cu lift interior.

„Conceptul Bonton Luxury Villas este acela al unui ansamblu rezidențial dedicat familiei extinse, în care fiecare membru se poate bucura de o viață extraordinară zi de zi, fie că vorbim de copii, părinți, bunici, bonele celor mici sau animale de companie. Proiectul beneficiază de o locație excelentă, la 200m de Școala Americană și cele 900ha din Pădurea Băneasa, care oferă posibilități multiple de petrecere a timpului liber, în natură. Datorită poziționării unice și a dotărilor premium, Bonton Luxury Villas este preferat de expați și antreprenori dar și de investitoriatrași de preț, care le asigură un yield în jur de 8%”, a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

Toate vilele au la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar și terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcție de nevoile clientului, cu dressinguri și 2 băi, și la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou și terasă. Pe lângă spațiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate și pardoseli în 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

Ansamblul oferă o calitate superioară a locuirii nu numai prin locația și calitatea construcției, ci și prin facilitățile integrate, potrivite pentru întreaga familie. În interiorul complexului va fi disponibil un club privat de fitness cu piscină exterioară, unde rezidenții se pot relaxa în timpul zilei.

În faza de pre-sale în care se află proiectul în acest moment, prețul unei vile pornește de la 369.000 € (+TVA) ceea ce înseamnă un preț pe mp construit de 1.045 Eur + TVA. Luând în considerare un nivel mediu de chirie al zonei de 3.000 Eur și un buget suplimentar de amenajare, cei care achiziționează o vilă în scop investițional pot beneficia de un yield în jur de 8%.

Despre dezvoltatorul City Garden 

City Garden Residence face parte dintr-un grup de companii cu capital din Asia, cu o vastă experiență în dezvoltări și investiții în domeniul imobiliar. În cei peste 10 ani de activitate pe piața din România, City Garden a finalizat cu succes mai multe proiecte rezidențiale medium-premium în zonele centrale și ultracentrale din București și în zona Pipera: 21 Downtown, Apollo D’or şi City Garden Pipera.

Contact media:

Camelia Lepadatu: 0760817618, camelia.lepadatu@pi2.ro