in ,

Gala Investing in Property – cel mai prestigios eveniment de Real Estate

Aseară, 11 mai, a avut loc Gala Investing in Property, la Snagov Club, un eveniment așteptat, un eveniment ce a venit să întrerupă o langoare generalizată.

Într-un spațiu idilic, s-au regăsit oameni multi, neașteptat de mulți, bucuroși, fericiți, toți, absolut toți zâmbindu-ne și zâmbind unii altora, îmbrățișându-se, nevenindu-le parcă să creadă că suntem cu toții, împreună la o petrecere normală, esquisite, comunitatea liderilor din Real-Estate, a avocaților implicați în marile tranzacții, a notarilor fără de care nu există niciun act. 27 de trofee oferite, lume incredibil de faină, relaxată și bucuroasă că acest eveniment a fost peste așteptările lor.

Acesta a fost laitmotivul  tuturor discuțiilor cu partenerii noștri: “peste așteptări, primul eveniment de anvergură și un etalon greu de atins pentru restul pieței de Real-Estate”.

Premiul pentru dezvoltatorul anului a mers către Nordis, cel ce ocupă și coperta revistei Investing in Property. Alături de ei, premiați au fost și cei de la Crosspoint, Afi Europe, CTPark, Metropolitan, Forty Management, Atenor, Maurer Imobiliare, Cosmopolit, Point Development, fără ca aceasta să fie nici pe departe o enumerare exhaustivă.

Dincolo de tot glamour-ul, mesajul ce vrem a fi comunicat este simplu: Mulțumim. Rămânem aici și nu ne oprim să facem excelent ceea ce știm să facem: publishing premium, unim comunități de afaceri, dezvoltăm parteneriate cu liderii pieței media pentru expunerea partenerilor noștri.