in ,

Dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP investește 29 de milioane de euro în regiunile București și Transilvania pentru proiecte noi

Compania belgiană WDP, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de spații logistice din România, a dat publicității astăzi rezultatele financiare pentru primul trimestru al acestui an. Regăsiți atașat Raportul financiar.

Conform datelor incluse în Raport:

  • România generează randamente ale investițiilor peste media proiectelor din alte state unde WDP este prezent
  • WDP finalizează în prezent achiziția de noi suprafețe în regiunea București, investiție în valoare de 10 milioane de euro, în condițiile finalizării complete a parcurilor din Ștefăneștii de Jos și Dragomirești
  • În primul trimestru al anului, compania a finalizat construcția unui depozit cu suprafață de 10.000 mp, pentru Decathlon, investiție de 5 milioane de euro.
  • Compania a încheiat un acord de principiu pentru o nouă dezvoltare logistică, de 25.000 mp, în zona Transilvania. Investiția pentru acest proiect se ridică la 19 milioane de euro.
  • Pentru perioada 2019 -2023, dezvoltatorul belgian dezvoltă în România proiecte logistice de 131 milioane euro, suprafața destinată închirierii depășind 202.000 mp. Printre beneficiarii spațiilor logistice se numără companii precum LPP, Profi, Rosti, Fedex, Eobuwie.