in ,

Atenor începe construcția UP-site, proiect rezidențial premium din București – 50% din apartamente vândute

Dezvoltatorul imobiliar, Atenor, începe luna aceasta construcția UP-site, primul său proiect rezidențial premium, situat în zona Floreasca din București. Autorizația de construire a fost obținută primăvara trecută, chiar după perioada de carantinare națională. De la lansarea procesului de vânzare, în ultima săptămână a lunii noiembrie 2020, și până acum, 50% din totalul de apartamente au fost deja vândute în fază de proiect.

UP-site București va include 270 de apartamente în două clădiri rezidențiale înalte de 12 și 25 de etaje, conectate prin intermediul unui parter comun. Aflându-se în centrul uneia dintre cele mai dezvoltate zone ale orașului – la 5 minute de cele mai prestigioase clădiri de birouri de pe piață, la 1 minut de mers pe jos până la mall-ul Promenada, la 3 minute de Lacul Floreasca, 10 minute de Parcul Herăstrău (Parcul Regele Mihai I), locația nu este doar unică, ci  funcțională și eficientă.

Pe lângă vederea prin fațada integrală de sticlă, proiectul vine cu o serie de beneficii care să facă viața viitorului proprietar mai ușoară, mai sănătoasă și mai lipsită de griji: SPA cu piscină și sală de sport, localizată în zona dintre cele două turnuri – la parter și la mezanin, spații verzi, parcări subterane și boxe, precum și tehnologii de ultimă generație în ceea ce privește siguranța și confortul.

Prin începerea construcției proiectului nostru rezidențial, Atenor reconfirmă angajamentul său internațional și încrederea în piața imobiliară din România. UP-site vine, așadar, în completarea portofoliului proiectelor noastre finalizate sau aflate în fază de construcție: Hermes Business Campus, Dacia One și @Expo. Răspunsul clienților la campania de vânzari “off-plan” este încurajator și ne obligă să livrăm proiectul nostru la calitatea așteptărilor”, afirmă Sorin Dumitrașcu, Country Director Atenor România.

„Cu acest proiect, ATENOR profită de diversificarea sa europeană, în special prin dezvoltarea de activități pe piețe rezidențiale deosebit de rezistente”, a declarat Stéphan Sonneville sa, CEO ATENOR.

Despre Atenor

ATENOR este o companie de dezvoltare imobiliară urbană cu expertiză europeană listată la Bursa Euronext din Bruxelles. Prin abordarea noastra urbanistică si arhitecturală, ne propunem să oferim răspunsuri adecvate la cerințele în schimbare din viața urbană și profesională. In acest context, ATENOR investește în proiecte imobiliare de mare amploare care indeplinesc criterii stricte în ceea ce priveste locația, eficiența economica și respectul pentru mediu.