in ,

Brutăria artizanală Pain Plaisir își deschide un spațiu de producție nou în Sema Parc

River Development, dezvoltatorul proiectului integrat Sema Parc, a inchiriat companiei MAISON MORIES, operatorul brutariilor artizanale ”Pain Plaisir”, o suprafata de 1.000 mp intr-una dintre cladirile sale din Sema Parc, pentru activitatea de productie.

“Sema Parc este un spatiu generos, adaptabil tuturor afacerilor, fie ca vorbim despre companii de top ce opereaza in cladiri de clasa A, fie ca vorbim despre companii mici de productie, logistica sau cu activitati de mai mici dimensiuni, care au nevoi diferite. Suntem deschisi catre comunitatea de afaceri si ne bucuram ca fondatorii Pain Plaisir au ales Sema Parc pentru cel mai nou spatiu de productie al lor. Speram ca, in scurt timp, sa le putem gazdui si un nou magazin de desfacere.” – a declarat Tina Virlan, Leasing Manager la River Development.  

Spatiul inchiriat are suprafata de 1.000 mp si se afla intr-una dintre cladirile existente din Sema Parc, care au trecut recent printr-un proces de reabilitate si modernizare. Spatiul este adecvat activitatii de mica productie. Cladirea dispune de toate utilitatile necesare si este foarte bine conectata la infrastructura si facilitatile prezente in Sema Parc.

Am ales sa ne extindem afacerea in Sema Parc cu un nou spatiu de productie, pentru excelenta pozitionare si pentru facilitatile comunitatii dezvoltate aici. Strategia noastra, care se concentreaza in acest moment doar pe Bucuresti, este aceea de a deschide magazine “aproape de casa”, deoarece painea artizanala trebuie consumata proaspata si cumparata aproape zilnic, in lipsa agentilor de conservare si afanare. Sema Parc ne-a oferit ingredientul unei comunitati in care putem creste, asa cum ne dorim, in urmatorii ani.” – a declarat Irina Stancescu, Co-Fondator Pain Plaisir.