in

Impact Developer & Contractor îl numește pe Constantin Sebeșanu în funcția de Director Executiv

Constantin (Tinu) Sebeșanu a fost numit în funcția de Director Executiv (COO – Chief Operating Officer) al companiei Impact Developer & Contractor. În noul rol, acesta preia conducerea executivă a companiei, coordonând în mod direct și departamentele de dezvoltare, vânzări și marketing.

Constantin Sebeșanu s-a alăturat companiei Impact la începutul lunii februarie a acestui an, în funcția de Director de Dezvoltare, fiind responsabil de coordonarea proiectelor Impact. Având specializări în Management Strategic și Financiar și peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea de proiecte și managementul activelor, acesta a participat la inițierea și operarea a zeci de proiecte, sprijinind procesul decizional pentru dezvoltarea sustenabilă și succesul investițiilor.

„Pe măsură ce grupul Impact își continuă dezvoltarea la nivel național, este necesar să ne consolidăm echipa cu oameni performanți, care ne împărtăşesc viziunea şi pot contribui cu succes la dezvoltarea proiectelor noastre inovatoare, în principalele centre urbane din ţară. Având know-how-ul și experiența necesare, suntem convinși că din poziția de Director Executiv, Tinu Sebeșanu va aduce plus valoare atât companiei, cât și tuturor proiectelor noastre”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

M-am alăturat unei echipe puternice care, prin brandurile Greenfield și Luxuria, a reuşit să construiască pas cu pas reputația IMPACT, generând investiții profitabile atat pentru clienți cât și pentru investitori. Impact dezvoltă comunități sustenabile și durabile care aduc prin calitate și confort valoare adăugată stilului de viață al clienților noștri. În calitate de Director Executiv, îmi doresc să cresc continuu valoarea companiei precum și gradul de satisfacție al clienților și profitul investitorilor, consolidând totodată poziţia de lider al pieţei rezidenţiale din România”, a declarat Constantin Sebeșanu, Director Executiv al Impact Developer & Contractor.

Anul acesta, Impact a început construcția Noului Greenfield (faza a IV-a de dezvoltare a cartierului Greenfield Băneasa), unde va implementa un concept de construire responsabil față de mediu, la standarde ridicate de eficiență energetică. De asemenea, dezvoltatorul continuă lucrările la ultima fază a ansamblului upper class Luxuria Residence și la ansamblul rezidențial Boreal Plus din Constanța. Pe lângă proiectele aflate deja în construcţie, Impact urmează să demareze lucrările pentru Greenfield Copou, unul dintre cele mai mari proiecte de clădiri rezidențiale verzi din Iași, care va replica modelul cartierului Greenfield din Capitală. Toate ansamblurile pe care compania le are în curs de dezvoltare au fost proiectate pentru certificarea internaţională de sustenabilitate BREEAM Excellent.

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Cu o experiență de 30 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile și 673 de apartamente, construit pe o suprafață de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024.  De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional și demarează Greenfield Copou, în Iași. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafață de 48.685 mp.