in

Hotnews.ro, site-ul de știri premium cu cel mai mare trafic din România, începând de astăzi partener Investing in Property

Începând de astăzi, secțiunea Imobiliare de pe portalul web cu cel mai mare trafic de cititori premium, din urbanul mare, educație și venituri peste medie, este branduită Exclusiv și Complet de către Investing in Property. Brandul nostru se alătură astfel celui mai cunoscut site de știri premium din România, preluand secțiunea de Real-Estate, în care Partenerii noștri din revista, site-ul InvestinginProperty, emisiunea legile Afacerilor (primetime Joi, Live ora 21:00 Profit TV) și evenimente (Romanian Real-Estate Awards și Prosecco Nights) pot apărea cu comunicate, articole, prezentări ale proiectelor, interviuri, Exclusivități. Am ales să ne dedicăm acestui Parteneriat Exclusiv cu Hotnews din dorința de a duce Partenerii, Liderii pieței de Real-Estate, pe site-ul din business și social care le conferă vizibilitatea cea mai apropiată de target-ul lor, premium fară comproimis.
Trofeele, (21 pe industrii și sectiuni din business-ul imobiliar) și 7 pentru Personalități, așteaptă Launch & Award Gala, unde va fi lansată oficial și ediția a 3 a revistei Investing in Property, sub prima licență the TIMES acordată vreodată României.
Chiar dacă departe prin conjunctură și vremuri, mai aproape ca niciodată. Abia așteptăm să ne revedem față în față, zâmbind, la un pahar de vin excelent, o Gala esquisite într-o super-locație pe malul unui lac și cea mai bună voce de jazz-nouveau din România.