in

Legile Afacerilor – “Avestis – profesioniști în recuperări” – invitat Cristina Cornaci

YouTube player

În ediția din 18 Martie a emisiunii Legile Afacerilor, alături de moderatorul Andrei Cristea, într-un dialog inchegat despre piața de recuperări creanțe, a fost prezentă Cristina Cornaci – Director General și fondator AVESTIS INTERNAȚIONAL.

În 2020 și la începutul acestui an, în piața de profil a fost sesizată o creștere care se datorează epidemiei de Covid. România ca stat are, în acest moment, contractate imprumuturi ce însumează aproape jumătate din PIB (47%, cu exactitate). Este aceasta o provocare reală a momentului? Răspunsuri și o viziune completă despre activitatea din segmentul recuperările creanțelor, pot fi urmărite aici.

AVESTIS INTERNAȚIONAL este o societate al cărui obiect de activitate rezidă în activitatea de recuperare a bunurilor și a creanțelor, afirmându-se în spațiul economic și financiar drept un element esențial și imperios necesar societăților finanțatoare ori comerciale care se confruntă cu problema incidentelor de plată din partea debitorilor.

Profesioniști în recuperări – o sintagmă care complimentează, validează și definește societatea AVESTIS ca făcând parte din cele mai bune societăți de recuperare de pe piață, tocmai datorită specificului unic care o predomină, generat de serviciile complete, complexe și calitative pe care le pune la dispoziția creditorilor ce se confruntă cu problematica rău-