in ,

QUALIS Properties Brașov a lansat Asociația QUALIS Performance

Compania de dezvoltare imobiliară QUALIS Properties Brașov a lansat în acest an  QUALIS Performance, asociația care are ca obiectiv principal realizarea și implicarea în campanii, programe și proiecte de dezvoltare socială, care să contribuie activ la rezolvarea problemelor comunității locale și sprijinirea unor oameni sau acțiuni pentru a obține performanță în domenii diverse.

 Asociația QUALIS Performance urmărește dezvoltarea de proiecte și programe în domenii conexe ca Educație și Sănătate, toate sub un plan de acțiuni care să creioneze o amplă evoluție a comunității, culturii și societății civile. La nivel macro, proiectele își propun îmbunătățirea condițiilor de viață ale brașovenilor, promovarea tinerilor excepționali, crearea de parteneriate care să sprijine stimularea solidarității, a voluntariatului și a spiritului comunitar.

Ne propunem ca prin proiectele la care contribuim să creștem standardul pentru lucrurile care contează, care fac diferența pe traseul performanței pentru tineri. Pe lângă proiectele sociale, intenționăm să sprijinim tineri de valoare sau cu potențial să se dezvolte și să evolueze, pentru a face performanță în aceste domenii – educație, sport, sănătate. Ne dorim să contribuim astfel la dezvoltarea durabilă a României ca țară competitivă, capabilă să-și respecte și să își încurajeze valorile, dar și să și le păstreze pe cele existente, unde deja se văd rezultate. Este un prim pas în această direcție și suntem încrezători că vom reuși să atingem obiectivele propuse împreună cu toți cei care vor dori să ni se alăture pe parcurs.”, a menționat Cătălin Mândru, Președintele asociației.

Modul de implicare al companiilor de dezvoltare imobiliară în acțiunile sociale accentuează dimensiunea reală a business-ului și demonstrează fundamentul real, cel al principiilor pe care s-a fondat business-ul. QUALIS rămâne una dintre companiile private care acționează solidar și răspunde prin implicare în soluționarea nevoilor pe care le are comunitatea de proveniență.

Contact: asociatie@qualis.ro