in ,

Sixense România a adresat o scrisoare deschisă ministerelor de referință

Unul dintre cei mai importanți jucători din industria de construcții și monitorizare din piața românească semnează o scrisoare deschisă adresată Ministerului Transporturilor, Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și, nu în ultimul rând, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Aceasta vizează problemele din sectorul privat de care se lovesc reprezentații firmei în ceea ce privește infrastructura publică a lor și totodată soluțiile care să vinâ în întâmpinarea problemelor existente.

Documentul are la bază studii, date și cifre relevante în  transformarea digitală a insfrastructurii cu efecte de reducere a costurilor pe termen lung, creșterea productivității și siguranța proiectelor de infrastructură importantă.

Mariana Garștea, Director General Sixense România  solicită formularea unei strategii naționale de transformare digitală a infrastructurii din România si soluții viabile pentru implementarea ei.  Scrisoarea poate fi citită aici:

Scrisoare deschisă Ministerul Transporturilor

 Sixense România –  o companie specializată în tehnologii și soluții de monitorizare în timp a riscurilor structurale și geotehnice asociate proiectelor de infrastructură.