in ,

Delta Studio, distinsă cu trei premii la Oscarul amenajărilor interioare, la nivel european

Pentru al doilea an consecutiv, proiectele de design interior semnate de compania românească Delta Studio câștigă distincții în cadrul European Property Awards 2020-21, cel mai prestigios premiu din industrie.

Delta Studio va fi premiată oficial în cadrul ceremoniei European Property Awards din 11 decembrie 2020, desfășurată anul acesta virtual din cauza contextului pandemic.

„Premierea proiectelor noastre pentru al doilea an consecutiv reprezintă o confirmare a drumului pe care am pornit, acela de a realiza în România amenajări de talie internațională, în acord cu cele mai actuale tendințe în design. De asemenea, ne obligă să menținem standardul ridicat și exigența în toate proiectele pe care le desfășurăm”, a declarat arhitecta de interior Cristina Golban, director Delta Studio Design.

Distincțiile primite de companie și în acest an reprezintă o confirmare a valorii internaționale a interioarelor amenajate de Delta Studio, care au concurat cu proiecte semnate de profesioniști din domeniu din toată Europa.

Toate cele trei proiecte înscrise în această vară de companie au fost recompensate: Apartamentul Scenografic, amenajat de biroul de design interior propriu, Delta Studio Design, la categoria „Cel mai bun Design interior de Apartament Rezidențial”; Apartamentul MAsculin, amenajat de Delta Studio Design pentru actorul Vladimir Drăghia, la categoria „Cel mai bun Design interior într-o Reședință Privată”; cafeneaua Bread & Butter, semnată de Wow Project, birou francizat al Delta Studio Design, la categoria „Cel mai bun Interior Leisure”.

În ceea ce privește anul 2021, Dragoș Bonea, directorul general Delta Studio se așteaptă la o posibilă scădere a puterii de cumpărare în piață pentru primul semestru, din cauza efectelor economice ale pandemiei, preconizând să existe o revenire în a doua jumătate a anului. Însă, compania Delta Studio mizează pe o creștere cu 25% a cifrei de afaceri, prin câștigarea de cotă de piață, având în vedere dezvoltarea și susținerea unei oferte extrem de competitive.

“Ne pregătim să încheiem un an cu totul atipic, pe care l-am străbătut totuși fără a fi nevoie să întrerupem activitatea sau să ne restrângem structura de personal. În răspuns față de nevoia celor mai mulți dintre noi de a ne face căminul mai confortabil, am mizat puternic pe digitalizare, prezență online susținută și stocuri importante de produse, pentru proiecte individuale sau dezvoltări rezidențiale. La nivel național, opțiunea pentru un design de calitate este în creștere, în proiectele de amenajare. Astfel, unul dintre obiectivele noastre majore pentru 2021 este dezvoltarea propriei rețele de birouri de arhitectură, sub franciza Delta Studio Design. Oferim managementul complet al proiectului, de la concept la furnizare de produse și execuție în șantier. Miza este să obținem amenajări aliniate ultimelor tendințe internaționale, susținute de performanța tehnică a produselor oferite”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Compania Delta Studio se menține pe un trend ascendent privind evoluția cifrei de afaceri, după ce în 2018 a raportat un volum de 87.818.335 lei la nivel de grup, iar în 2019 94.229.811. În pofida contextului actual, anul 2020 continuă acest trend, fiind așteptată o ușoară creștere a cifrei de afaceri la închiderea anului fiscal.

„În dezvoltarea companiei noastre, serviciile de proiectare și consultanță în design interior ocupă un loc central și ne diferențiază de alți actori din piață. Echipa Delta Studio cuprinde mulți arhitecți talentați și entuziaști, ce lucrează în diferite departamente, iar premiile obținute pentru al doilea an consecutiv confirmă calitatea proiectelor de amenajare realizate. Oferim concepte unice atât pentru clienți particulari cât și pentru dezvoltatorii imobiliari care doresc să își maximizeze randamentul investiției”, a declarant Tudor Cartianu, CEO Delta Studio.

Compania este astăzi lider național în domeniul designului de interior, oferă soluții complete pentru amenajări rezidențiale și publice. Prin biroul propriu de design interior înființat în 2019, Delta Studio Design, compania răspunde cererii pentru amenajări aliniate la cele mai înalte standarde din industrie.

Prin sutele de proiecte în care s-a implicat de-a lungul timpului și oferta amplă de produse care îmbină inspirat funcționalitatea și designul, Delta Studio promovează locuirea de calitate, în acord cu motto-ul „Oameni fericiți prin design interior”.

În 2019, Delta Studio a fost premiată pentru toate cele cinci categorii la care a participat, iar trei dintre proiectele înscrise au primit distincția absolută, 5 STARS, atestând excelența produselor și serviciilor oferite.

Despre European Property Awards

Premiile se află la a 27-a ediție și acoperă 45 de categorii rezidențiale și comerciale. Dintre premianții fiecărei regiuni (Europe Property Awards, Asia Pacific Property Awards, Africa Property Awards, Arabian Property Awards, Americas Property Awards, UK Property Awards) se aleg câștigătorii de top, care intră automat în competiția internațională și pot câștiga distincții globale, anunțate pe 11 decembrie 2020.

Juriul European Property Awards este format dintr-o comisie independentă de 80 de experți din industrie. Criteriile luate în considerare sunt designul, calitatea, inovația, originalitatea și preocuparea pentru sustenabilitate. Juriul este prezidat de Lord Caithness, Lord Best și Lord Waverley, membri ai Camerei Lorzilor din Parlamentul Britanic.