in ,

Forty Management a primit premiu din partea The Times pentru proiectul Central District 4 Elemente

Dezvoltatorul român Forty Management a primit premiul “Most Sustainable Green Project” pentru proiectul Central District 4 Elemente. Din cauza restricțiilor apărute pe fondul pandemiei, înmânarea premiului a fost făcută abia la începutul lunii august.

„Acest premiu reprezintă o recunoaștere a eforturilor pe care le facem în fiecare zi pentru construcția de ansambluri prietenoase cu mediul, clădiri “verzi”, sustenabile, cu atenție la calitatea locuirii.  Premiul acordat de The Times este cu atât mai important pentru noi, cu cât este acordat unei dezvoltări mixte, de mari dimensiuni, ce este poziționată la un preț mediu de vânzare în piață imobiliară. Acest premiu ne demostrează că este posibil că nu numai dezvoltările premium să fie sustenabile și “verzi”, și este încă o dovadă a succesului conceptului nostru, Affordable Luxury. Oricum este o premieră pentru un proiect “affordable”. Pe noi ne onorează și ne motivează ca și pe viitor să continuăm în această direcție”, a declarat Lucian Azoiței, CEO Forty Management. Central District 4 Elemente a fost vândut complet cu șapte luni înainte de finalizarea lucrărilor de construcție, iar acum se află în ultimele etape înainte de livrarea apartamentelor către clienți. Proiectul include 203 apartamente și 1.600 mp de spații comerciale, fiind amplasat în Titan pe strada Fizicienilor, la câteva minute de stația de metrou Nicolae Grigorescu. Forty Management dezvoltă proiecte mixte sub brandul Central District și proiecte comerciale și de birouri sub brandul Trade District.

Compania are câteva dezvoltări rezidențiale finalizate (care includ 89 de apartamente), alte 243 de apartamente în construcție (Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134) și 650 de apartamente în planul de dezvoltare imediat (Central District Lagoon City și Central District Royal Suites), dar și dezvoltări exclusiviste precum Central District Polonă 25 – cu cel mai scump penthouse vândut în criză din România și Central District Cuza 99 – primul câștigător de premii internaționale pentru dezvoltare imobiliară din România.