in , ,

Programul guvernamental Noua Casă 2020, potrivit pentru achiziții la Atria Urban Resort

Peste 92% dintre apartamentele din noul complexul rezidențial Atria Urban Resort sunt accesibile prin programul Noua Casă 2020 datorită prețurilor care se încadrează în plafonul recent majorat de către autorități.

Ansamblul, situat în zona de nord-vest din Sectorul 1, pe Șoseaua Chitilei, în vecinătatea Lacului Străulești, este o opțiune recomandată pentru cei care caută să facă o primă achiziție imobiliară și se pot folosi de acest credit garantat de stat, cel mai probabil începând cu data de 15 August, a.c. Noul plafon de creditare pentru locuințele noi, construite în ultimii 5 ani, este de 140.000€ fiind necesar un avans de 15%. Majoritatea apartamentelor dezvoltatorului Străulești Lac Alfa, în parteneriat cu fondul de investiții SIF Moldova, se încadrează și în limita de 5%TVA.

Complexul Atria Urban Resort va avea în total 4 faze dezvoltate unitar și uniform pe o suprafață totală de 9-hectare cu peste 75% din suprafață destinată spațiilor deschise și verzi. Prima Fază care cuprinde 160 de apartamente a fost dată în folosință în ianuarie 2020, iar acum peste 100 de familii sunt deja mutate și formează o comunitate. Faza a doua cuprinde peste 70 de modele de apartamente de tipul studio, 2, 3 și 4 camere, unele cu grădini și terase private având termenul de finalizare în toamna anului 2021. Faza a doua este în construcție, iar lucrările decurg conform planului, clădirile fiind deja ridicate în totalitate. Toate apartamentele din faza a doua beneficiază de o varietate de campanii de promovare în acest moment.

Complexul Atria Urban Resort este construit pe 4 piloni care definesc #ViațaLaAtria: Comunitate, Echilibru, Energie și Viață. Clădirile cu regim mic de înălțime în formă de U sunt precum un scut care protejează inima comunității, curtea interioară, de aglomerația urbană și care cu un peisaj jucat și verde a fost creat pentru a oferi rezidenților un trai relaxat. Spațiile verzi de la Atria reprezintă un întreg ecosistem care cuprinde plante precum magnolii, dar și diferiti arbori si copaci seculari, printre care se numără copacul de Mătase Persan, frasinul, Arborele Pagodelor sau Tulipanul, o specie rar întâlnită în România, cu flori asemănătoare lalelelor. De asemenea, mai există garduri vii și mai multe pergole pentru plantele urcătoare Glicina (Salcâmul Japonez sau Wisteria Floribunda).

Pe lângă toate acestea fiecare etapă a ansamblului este dotata cu o piscina ce transformă complexul într-o destinație cu iz de vacanță.

Copacii umbroși, distanța mare dintre clădiri și nu în ultimul rând piscina, au prins viață din dorința de a îmbunătăți calitatea vieții de zi cu zi.

Complexul rezidențial Atria Urban Resort oferă locuitorilor posibilitatea de a se muta într-o zonă cu o densitate mai mică, un complex diferit și echilibrat, care îmbină confortul și siguranța cu spațiile verzi, grădinile interioare, locurile de parcare și arhitectura bine structurată.