in ,

Brisk Group a finalizat proiectul APPTOWN NORTH

Compania de consultanță Brisk Group a mai finalizat încă un proiect important și anume ansamblul rezidențial APPTOWN NORTH, compus din 86 de apartamente. Este construit într-o singură fază și cuprinde 2 scări cu regim de înălțime Parter + 4Etaje + 5Etaje retras, pe o suprafață totală construită de 10.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafețe cuprinse între 66 și 127 mp construiți.

Fiecare apartament beneficiaza de locuri  de parcare proprii, căi de circulație supraterane, alei pietonale, spații verzi, racorduri la toate utilitățile publice și acces stradal direct în Bulevardul Pipera.

De asemenea, în urmă cu o lună, Brisk a luat în portofoliul său proiectul ce vizează modernizarea, extinderea și exchiparea infrastructurii educaționale a „Facultății de Chimie Industriala si Ingineria Mediului”, din cadrul Universității Politehnică din Timișoara. Mai multe detalii regăsiți aici

Brisk Group este compania de consultanță în construcții cu birouri în Londra, București și Chișinău, ce asigură supervizarea riguroasă din punct de vedere cantitativ și calitativ a lucrarilor de construcții, verificând realizarea corectă a execuției lucrărilor de construcții si instalații.