in , ,

Investește într-un apartament nou în Mamaia Nord, situat la doar 10 metri de mare

Unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de la malul mării ridică un impresionant resort în Mamaia Nord, ce va cuprinde peste 500 apartamente. Cunoscut pentru cele 20 blocuri construite și vândute, dezvoltatorul Building Stefan a început construirea resortului amplasat în prima linie la plajă, având vedere frontală și laterală la mare.

Localizarea permite o vedere spectaculoasă asupra Mării Negre, ceea ce poate fi visul oricărui om care iubește marea și vrea să fie cât mai aproape de ea.

Building Ștefan Resort va cuprinde

, construite la doar 10 metri față de mare, pe strada Promenada nr 33-35, zona Kazeboo.

Între resort și plajă se desfășoară promenada stațiunii, amenajată atât pentru acces auto cât și pentru circulație pietonală, așadar plimbările în briza și aerul sărat al mării vor fi mult mai plăcute. Accesul în resort se realizează chiar din promenadă așa că va fi foarte simplu și ușor să ajungi pe nisip fără să îți pui problema distanței.

Building Ștefan Resort este format din două corpuri egale: un corp poziționat pe Nord, format din două scări, A și B, și un corp poziționat pe Sud, format tot din două scări, A și B. Astfel, în perioada verii a anului 2020 va finalizată construcția corpului poziționat pe Sud iar în vara anului 2021 se finalizează corpul poziționat pe Nord. Toate cele peste 500 de apartamente noi ale resortului sunt destinate către vânzare viitorilor locatari, ce cuprind suprafețe între 40 mp – 104 mp, având o compartimentare modernă, actuală.

Fiind unul dintre cele mai spectaculoase resorturi de la malul mării, acesta va cuprinde spații comerciale, sky bar, sală de fitness, teren de tenis, restaurant cu terasă, piscină în aer liber, pistă de alergat, terase, toate acestea pentru ca viitorii proprietari să aibă parte de tot confortul necesar dar și de timp pentru relaxare și momente speciale. Alege să fii vecin cu marea într-un apartament în Mamaia Nord.

Dezvoltatorul a demarat proiectele sale încă din anul 2011 în Constanța, Tulcea și în stațiunea Mamaia.

Miile de oameni care au ales Building Ștefan s-au declarat a fi foarte mulțumiți, datorită comunității create. Calitatea este pe primul plan, așadar finisajele complexului sunt printre cele mai bune și actuale. Regăsim construcțiile Building Ștefan în zona Tomis Plus, cartier al orașului Constanța, de asemenea și în stațiunea Mamaia pe partea lacului Siutghiol, în stațiunea Mamaia Nord zona plaja Kazeboo și Mackerel și în orașul Tulcea.
Zonele au fost alese a fi cât mai accesibile, populare și destul de dezvoltate pentru ca viitorii locatari să beneficieze de confort maxim în apartamentele noi, dar și de acces facil către împrejurimile necesare și preferate. Când vine vorba de apartamentul ideal, începem să ne gândim la ideea unui apartament nou în Mamaia Nord, la malul mării, o zonă turistică foarte populară și dezvoltată care ne poate oferi vacanțe de neuitat.

Mamaia Nord este o stațiune turistică noua în prelungirea stațiunii Mamaia, ce a prins amploare foarte rapid în ultimii ani, dezvoltându-se prin construcții cu destinație în domeniul hotelier și reședințe permanente. Zona ideală pentru o vacanță/concediu, Mamaia si Mamaia Nord a devenit astăzi cele mai căutate stațiuni pentru sezonul estival. Mai mult, în zonă se află diferite facilități și zone de entertainment, de la hypermarket-uri, restaurante, terase, piscine, la cele mai îndrăgite cluburi de pe malul mării.