in ,

Lindab, ofertă de împrumuturi pentru construcția sau renovarea acoperișurilor

Lindab, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții din România, va oferi împrumuturi TBI pentru construcția sau renovare acoperișurilor. Procesul de creditare este complet digital și poate fi finalizat imediat, în mai puțin de 10 minute.

„Construirea unei case de vis este un obiectiv pentru mulți oameni din toată lumea. Și noi, la TBI Bank, vrem să ajutăm românii să-și construiască o casă sau, în perioade dificile, să o renoveze fără griji financiare. Mai ales în ultimele luni, cu toții ne-am dat seama cât de important este să avem un acoperiș sigur deasupra capului, când casa a devenit loc de muncă, grădiniță, școală și u numai. Împreună cu Lindab, oferim soluția noastră convenabilă de creditare digitală clienților care pot acum să beneficieze de finanțarea de care au nevoie și să plătească ulterior, în rate potrivite bugetului lunar al familiei”, spune Ionuț Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI.

„Acoperișul este o parte importantă a unei case, iar achiziția acestuia înseamnă o investiție importantă pentru oricine. Din motive financiare, proiectul este cel mai adesea amânat. Prin parteneriatul cu TBI, simplificăm decizia clienților de a-și asigura un acoperiș deasupra capului, dar în același timp le oferim și o experiență excelentă în acest proces. Soluția de finanțare digitală a fost deja bine primită de clienții noștri. După doar câteva săptămâni de când este disponibilă,
putem spune că parteneriatul cu TBI este un succes”, spune Andrei Sulyok, General Manager la Lindab.

Soluția de finanțare a TBI poate fi accesată pentru toate tipurile de acoperișuri Lindab, completate de sistemele de jgheaburi și burlane Rainline sau Craft și Magestic. Fără alte costuri, clienții beneficiază atât de consultanță tehnică în alegerea soluției potrivite pentru acoperișul lor, cât și de sprijinul financiar potrivit nevoilor existente.