in ,

Pandemia amână deschiderea Colosseum Mall

Nova Imobiliare a reprogramat deschiderea Colosseum Mall, planificată inițial pentru sfârșitul acestui an, pentru 2021, având în vedere impredictibilitatea mediului de afaceri sub impactul pandemiei Covid-19.

„Împreună cu partenerii noștri de afaceri am decis să vizăm anul 2021 pentru lansarea Colosseum Mall. Este o decizie naturală și responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât și pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru”, a spus Mihai Dinu, director general Colosseum Mall.

Colosseum Mall, o investiție de 30 milioane de euro, face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, care este prezent pe piața locală de aproape 9 ani și înregistrează performanțe notabile în fiecare an. Procesul de închiriere al Colosseum Mall este avansat, cu peste 85% din spații contractate. Mixul de chiriași include branduri cunoscute de modă, cafenele, restaurante și divertisment.

„Deși pandemia Covid-19 a influențat dinamica pieței de retail, proiectul Colosseum Mall rămâne atractiv pentru retailerii care doresc să se dezvolte și să își consolideze afacerile offline și online din România, pentru a crea o sinergie omnichannel mai puternică. De curând am semnat cu un celebru brand internațional de modă, care va fi anunțat săptămâna viitoare. Acest brand se bucură de o prezență online foarte puternică și va deschide un magazin flagship, un concept nou de 2000 mp în Colosseum Mall”, a spus Doinița Ilie MRICS, Leasing Manager Colosseum Mall.