in ,

PrimeView Protect este soluția Saint-Gobain pentru distanțarea socială în incinte

Grupul Saint-Gobain, lider al pietei locale de materiale pentru constructii, lanseaza PrimeView Protect, solutia pe care o propune pentru respectarea regulilor de distantare sociala in spatiile interioare. PrimeView Protect este un perete despartitor din sticla ce poate fi fixat pe blaturi, birouri, mese, asigurand astfel distantarea sociala recomandata intre persoane. Mai mult decat atat, peretele despartitor din sticla este neobstructiv, iar utilizarea acestuia diminueaza riscul de contagiune si permite respectarea masurilor de protectie impuse de autoritati.
“De-a lungul timpului, am traversat perioade turbulente care au testat rezistenta companiilor si organizatiilor. Criza sanitara prin care trecem cu totii este una dintre acestea. (…) PrimeView Protect este unul dintre aceste produse, realizat pentru spatiile in care se aplica regulile de distantare sociala, fie ca vorbim despre spitale si farmacii, birouri, receptii, iar lista poate continua. PrimeView Protect este un produs sustenabil, ecologic, 100% reciclabil, fiind fabricat in Romania, in situl nostru industrial Pietta Glass Working din Valenii de Munte, cu sticla speciala produsa la fabrica noastra Saint-Gobain Glass din Calarasi”, a declarat Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania.
Printre beneficiile pe termen lung ale peretilor despartitori PrimeView Protect se afla:
  • confort vizual: transparenta ridicata, reflexie redusa, rezistenta la zgarieturi, absenta ingalbenirii in timp;
  • sustenabilitate: sticla este un material ecologic, 100% reciclabil;
  • confort termic: evita aparitia efectului de sera in spatiile exterioare;
  • costuri reduse de intretinere si proprietati sanitare desavarsite: sticla este usor de curatat si dezinfectat, este rezistenta la agentii de curatare obisnuiti, precum si la actiunea focului. Suprafata neteda permite eliminarea rapida a germenilor si microorganismelor prin curatare.
Acestor beneficii li se alatura si aspectul estetic potentat de suprafata perfect neteda, cu calitati optice deosebite, cum ar fi gradul foarte ridicat de transparenta, reflexia foarte scazuta si redarea nedistorsionata a culorilor.
Kit-ul PrimeView Protect contine un ecran din sticla, doua suporturi din sticla si un ghid de instalare. Pentru a corespunde perfect necesitatilor, produsul vine in doua variante: Standard Protect – caracterizat prin reducerea expunerii la germeni si Glass Pass – dedicat birourilor si ghiseelor, pentru ca transferul hartiilor si marfurilor sa aiba loc in siguranta. In plus, acesta poate fi montat cu usurinta pe orice suprafata neteda (lemn, sticla), datorita benzii adezive cu doua fete.
***
Cu o vastă experiență și capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, a realizat vanzari de 42,6 miliarde euro in 2019. Grupul opereaza in 68 de tari si are peste 170.000 de angajati. In Romania, Saint-Gobain furnizeaza produse si solutii din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips si Weber, avand aproximativ 1.800 de angajati si 22 de linii de productie in 13 situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.