in ,

SPEEDWELL începe lucrările la Paltim Timișoara în luna iulie 2020

Lucrarile de construire pentru ansamblul Paltim, cel mai nou proiect al companiei Speedwell, vor incepe in curand in Timisoara, pe amplasamentul fostei fabrici de palarii Paltim.
Autorizatia de demolare a fost emisa, iar lucrarile vor fi demarate in prima parte a acestei luni. Proiectul, de tip mixed-use, prevede regenerarea urbana a zonei, si va include cladiri rezidentiale cu 287 de apartamente premium, 13.000 mp de spatii de birouri si 2.000 mp destinati spatiilor de retail si servicii (magazine, cafenele si un club de fitness).
“Prin intermediul acestui proiect, ne marim portofoliul din Romania, acesta incluzand proiectele Record Park in Cluj-Napoca, Triama Residence, The Ivy si MIRO in Bucuresti si Riverside City in Ramnicu-Valcea. De asemenea, ne dorim sa reconfirmam increderea pe care o avem in piata imobiliara din Romania printr-o strategie de dezvoltare pe termen lung”, a declarat Didier Balcaen, Co-fondator si Partener Speedwell.
Proiectul Paltim va fi construit in mai multe etape. Faza 1 va include 153 de apartamente, 12.500 mp de spatii de birouri si va fi livrata la jumatatea anului 2022.
Arhimar este biroul de arhitectura care se ocupa de designul proiectului, iar SubControl este responsabila pentru obtinerea autorizatiilor.