in

Dedeman finalizează achiziția The Bridge, tranzacție ce se ridică la 200 milioane de euro

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, au obținut de la asociații Forte Partners clădirea a treia a complexului de birouri The Bridge din București, proces ce întregește tranzacția de circa 200 milioane de euro, începută în 2018 și a cărei valoare nu a fost depășită sau egalată până acum.

Tranzacția a fost definitivată prin cedarea părților sociale deținute de frații Jabra și familia Mărgescu în firma The Bridge 3 Office Building, prin care Forte Partners a dezvoltat ultima etapă din complexul de birouri.

Tranzacția a presupus și rambursarea și închiderea creditelor de dezvoltare obținute anul trecut de Forte Partners de la Raiffeisen Bank, din care au mai rămas de achitat aproximativ 30 milioane de euro. Administrarea firmei a fost preluată de Andreea Drugă, head of asset management în cadrul Dedeman Imobiliare.

Primele două clădiri din complexul The Bridge au fost achiziționate de Dedeman cu circa 150 milioane de euro, iar cea de-a treia clădire cu 53 de milioane de euro. Contractul dintre Dedeman și Forte Partners s-a menținut ca fiind cel mai mare semnat până acum pe piața imobiliară.

Sursa foto: ZF.ro