in

Prime Kapital scoate la vânzare locuințe din Marmura Residence şi Avalon Estate, din nordul Bucureştiului

Prime Kapital scoate la vânzare locuințe din cadrul a 3 noi clădiri ce aparțin proiectelor rezidențiale Avalon Estate și Marmura Residence. Compania va scoate la vânzare 100 de unități din cadrul ansamblului Avalon Estate, proiect pentru care a obținut anul acesta autorizația de construire. Privitor la proiectul Marmura Residence, Prime Kapital va lansa cea de-a treia clădire din complex, având în vedere că vânzările pentru primele două clădiri au depășit pragul de 75%.

Sumele plătite cu titlu de avans la achiziția locuinței sunt păstrate în conturi fiduciare, ceea ce înseamnă că se elimină riscul pierderii avansurilor plătite în cazul în care dezvoltatorul nu livrează locuințele pe care clienții le-au contractat. Conturile fiduciare sunt deschise la bănci de încredere și gestionate de administratori independenți față de companie.

„Am decis să oferim noi unități spre vânzare în cadrul proiectelor noastre rezidențiale din București întrucât în continuare credem că cererea pentru locuințe de calitate cu avansuri mici și garantate va rămâne mare chiar și în aceste vremuri incerte. Prime Kapital oferă siguranță și liniște clienților săi, garantându-le restituirea avansurilor plătite în cazul în care locuințele contractate nu sunt finalizate la termen și oferindu-le beneficiile unui avans de numai 10% din prețul contractat, cel mai scăzut avans cerut pe piață astăzi. Prime Kapital este o companie finanțată din surse proprii și, din acest motiv, nu are nevoie să folosească sumele plătite de clienți cu titlu de avans pentru a-și finanța costurile de dezvoltare. In cadrul proiectelor Prime Kapital, avansurile clienților reprezintă exact ceea ce ar trebui să fie și nimic mai mult – și anume un instrument menit să garanteze respectarea angajamentului clienților de a cumpăra locuința contractată. Lucrările de construire la Avalon Estate vor începe spre finalul anului acesta, termenul de începere a lucrărilor fiind amânat pentru a ne asigura că înțelegem și suntem pregătiți pentru limitările pe care ni le impune pandemia COVID-19. Planurile noastre vizau începerea lucrărilor în luna martie, însă a trebuit să o amânăm din cauza crizei actuale și a efectelor sale asupra productivității. În ceea ce privește lucrările la Marmura Residence, acestea continuă și ne apropiem de cota 0, ceea ce înseamnă că în curând vom vedea clădirile înălțându-se într-un ritm mult mai rapid, ceea ce într-adevăr este îmbucurător ”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Sursa foto: Economica.net și Marmuraresidence.ro