in ,

A fost semnat acordul de colaborare Hagag – Global Vision pentru proiectul H Victoriei 109

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe și compania Global Vision au semnat un acord de colaboare,ce vizează oferirea de servicii de tip property management pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109. In acest sens, Global Vision preia administrarea proprietății amplasate pe Calea Victoriei.

Proiectul va întâmpina primii chiriași începând cu luna iulie. Imobilul beneficiază de o suprafață totală de 7.300 mp construiți și 5.685 mp suprafață totală închiriabilă – dintre care peste 85% sunt reprezentați de spații de birouri, aproximativ 11% spații comerciale și 3,59% spații de depozitare, iar regimul de înălțime este P+7.

Lucrările de restaurare și consolidate ale imobilului au fost întreprinse cu respectarea celor mai înalte standarde, vizând, totodată, obiectivele de mediu corporative și organizaționale. Trasăturile arhitectonice ale clădirii au fost prezervate, iar fațada edificiului a fost readusă la imaginea sa originală. În plus, H Victoriei 109 dispune de toate facilitățile oferite de clădirile de birouri moderne: pardoseală flotantă, sistem de ventilație cu admisie de aer proaspăt, consum redus de energie, lumină naturală și spații de tip open space. Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Hagag Development Europe este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.