in , ,

Brisk Group a fost desemnat câştigătorul premiului BEST PROJECT & COST MANAGEMENT FIRM OF THE YEAR

În acest an echipa editorială Investing in Property a premiat Brisk Group pentru activitatea și rezultatele obținute în anul 2019. Nominalizarea a fost făcută pe baza informațiilor și datelor colectate din piață. Ulterior acestea au fost analizate și evaluate de către un juriu independent, format din profesioniști cu experiență în domeniul real estate, alături de membrii echipei editoriale Investing in Propery.

Astfel, primul trimestru al anului 2020 a adus pentru Brisk Group o nouă reușită. Compania se numără printre cele 10 companii care au inspirat şi dominat piața de real estate din România, fiind desemnată BEST PROJECT & COST MANAGEMENT FIRM OF THE YEAR în cadrul publicației „The Times – Investing in Property 2020”.

Criterii de selecție: brand, soluţii, inovaţie, calitate, cost minim, rapiditate, proiecte reprezentative

Având o bogată experiență internațională în furnizarea de proiecte pe arena internațională, Brisk Group, împreună cu o echipă fantastică a reușit să construiască un brand bine recunoscut în industria construcțiilor din România, prin care calitatea şi rapiditatea serviciilor îşi lasă amprenta.

Compania prezintă o expansiune puternică și sustenabilă în România, în Marea Britanie și în Republica Moldova.  Anul trecut compania s-a extins foarte mult ajungând la peste 60 de proiecte la nivel național, în peste 15 județe din Romania. Acest aspect demonstrează faptul ca Brisk Group a câștigat încrederea dezvoltatorilor, reprezentând un furnizor de servicii demn de luat in considerare atunci când vine vorba de Project& Cost Management.

Implicați în proiecte interesante și provocatoare, adăugând în mod continuu valoare clienților, Brisk Group a reuşit să fie mereu cu un pas înainte pentru clienții din portofoliu.

Astăzi, Brisk Group continuă să se dezvolte, meritul succesului fiind reprezentat de aportul fiecărui membru din echipă. Aceștia nu doar că realizează obiectivele la standardele impuse de clienți, ci reuşesc să se autodepășescă prin inovațiile pe care le implementează în proiecte, venind mereu in sprijinul beneficiarilor.

Acest premiu demonstrează faptul că Brisk Group a devenit o figură importantă pe piața construcțiilor din Romania. Dorind sa fie tot timpul cu un pas înainte, Brisk Group este preocupat întotdeauna de îmbunătățirea serviciilor sale, de a se extinde și de a fi întotdeauna pregătiți să ofere plus valoare proiectelor în care sunt implicați.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web a grupului Brisk.