in

Gruia Stoica, Grampet | Apel umanitar către Guvern

“Pentru ca vrem sa ajutam, solicit Guvernului Romaniei in aceste momente in care raspandirea virusului creste exponential, sa faca o derogare si sa permita tuturor companiilor si ONG-urilor, pe perioada situatiei de urgenta, sa importe materiale medicale absolut necesare in aceasta situatie, respectiv – aparate de testat, ventilatoare, teste, masti, combinezoane.

Datorita relatiilor noastre comerciale, avem posibilitatea sa achizitionam produsele la preturi reale si sa le aducem rapid in tara, insa nu putem face acest lucru, deoarece, prin natura activitatii noastre, nu detinem licenta pentru importul acestora.

Actiunea are un scop strict umanitar, in sensul de a fi alaturi de populatie si unitatile medicale, in special de medicii si personalul medical care duc lupta in prima linie cu COVID-19.

Nu cerem nicio facilitate fiscala pentru aceste importuri, ba dimpotriva, vom continua si vom face tot posibilul sa platim taxele si sa ne onoram toate obligatiile catre stat, dar dati-ne voie sa ne ajutam semenii ACUM! As vrea sa nu uitam ca inainte de a fi medici, politisti, ingineri, economisti, antreprenori, suntem OAMENI, iar acest virus ne demonstreaza cat de firavi suntem si ca nu alege pe cine sa loveasca in functie de statut. Doar IMPREUNA putem limita raspandirea si efectele acestui virus, astfel incat sa putem trece cu bine peste aceasta incercare”.