in

Industria de construcţii nu se confruntă deocamdată cu întreruperi ale activităţii

Reynaers Aluminium România, sub­sidiara locală a producătorului bel­gian de tâmplărie de aluminiu, declară  că pandemia nu a afectat încă semnificativ sectorul local de construcţii, chiar dacă importurile se derulează cu uşoare întârzieri. CHiar menţioneză că pe şantiere activitatea continuă şi apar comenzi pentru proiecte noi.

„Ne confruntăm cu o situaţie nouă, ca toată lumea, şi încă nu putem estima pe termen mediu şi lung care vor fi repercusiunile la nivel de business. Anticipăm că riscurile de luat în seamă în perioada următoare vor fi impredictibilitatea economică şi riscul valutar. Prioritatea noastră principală în acest moment este siguranţa echipei interne şi a celor cu care lucrăm. Cei mai mulţi dintre colegii noştri îşi desfăşoară activitatea de acasă, iar pentru cei care necesită deplasarea la locul de muncă am luat toate măsurile de prevenire astfel încât să lucreze în condiţii de siguranţă.”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Totuşi, compania estimează că, în cazul în care situaţia se va prelungi şi vor apărea noi restricţii de la guvern pentru prevenirea extinderii pandemiei, piaţa de construcţii va scădea în acest an.

Reynaers Aluminium este un dezvoltator european de produse din aluminiu pentru sectorul construcțiilor ce oferă  sprijin pentru arhitecți, producători, instalatori solari, dezvoltatori de proiecte, investitori și utilizatori finali.