in

Bog’Art şi-a adjudecat patru mari proiecte de birouri din Bucureşti

Unul dintre cei mai mari constructori din Romania, Bog’Art şi-a adjudecat cel puţin patru din cele mai mari proiecte de birouri construite de-a lungul timpului în Bucureşti, proiecte cu suprafeţe de minimum 50.000 de metri pătraţi.

Printre constructorii celor mai mari astfel de ansambluri se mai regăsesc Octagon, o companie deţinută de acţionari greci, Danya Cebus – firmă cu capital israelian, şi Skanska Construction – divizia de construcţii a dezvoltatorului suedez Skanska.

În analiză au fost incluse cele mai mari zece proiecte de birouri existente în acest moment în Capitală, potrivit datelor furnizate de compania de consultanţă imobiliară JLL România.

„Vedem, în ultimii ani, un echilibru pe piaţa de birouri din Bucureşti între capitalul românesc, printre care cei mai activi sunt Forte Partners, River Development, One United Properties, Ana Holding, Ţiriac Imobiliare, şi cel străin – Globalworth, Portland Trust, Skanska, Vastint şi CA Immo“, spune Marius Şcuta, directorul departamentului de birouri şi repre­zen­tantul în relaţia cu chiriaşii al companiei de consultanţă imobiliară JLL România.

Compania din construcţii Bog’Art, deţinută de omul de afaceri Raul Doicescu, este specializată în proiecte de birouri, având în portofoliu şi alte complexuri în afara celor incluse în analiză, precum Timpuri Noi Square sau Expo Business Park.

Bog’Art a devenit în 2018 liderul pieţei locale de profil, după ce şi-a majorat afacerile cu 90% în 2018, avansul ducând businessul la 925,5 milioane de lei, după cum arată datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.