in

P3 Logistics Parks a semnat două noi contracte pentru închirierea a 6.300 mp

P3 Logistics Parks a semnat două noi contracte cu Uniprest Instal și Norm Fasteners, parte a grupului Norm Holding, pentru închirierea a peste 6.300 de metri pătrați în parcul P3 Bucharest A1.

Uniprest Instal are experiență în comercializarea de instalații și echipamente de încălzire, deține o gamă completă și variată de produse HVAC și a dezvoltat o rețea națională de distribuție bine pusă la punct: sediu și depozit central în Târgu Mureș și alte 8 puncte de lucru în Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Sibiu și Timișoara. Din ianuarie 2010 Uniprest Instal face parte din grupul olandez Rensa și este membru al VGH International, Asociația Internațională a Comercianților En-Gros din domeniul HVAC. În noul spațiu din parcul P3 Bucharest, Uniprest va depozita instalații și echipamente de încălzire pentru a fi livrate clienților din regiunea de sud a țării.
Norm Fasteners România face parte din grupul Norm Holding, care este cea mai importantă companie din Turcia din industria elementelor de fixare. De asemenea, se situează în primele cinci din Europa în sectorul său de activitate din punct de vedere al capacității de producție și al diversității produselor. Norm este furnizorul celor mai importanți producători de automobile din lume, printre care Alianța Renault-Nissan, Grupul VW, Ford, Daimler, BMW, Tesla, FCA și PSA. Norm Fasteners a realizat peste 100.000 de tone de elemente de fixare în 2019 și și-a crescut producția de patru ori în ultimii 10 ani. Astfel, compania a ajuns în top 10 companii „cu cea mai rapidă creștere și dezvoltare a producției din Turcia”.

Începând de astăzi, Norm Fasteners, una dintre primele 500 de companii din Turcia, își continuă operațiunile într-o zonă de peste 100 de mii de metri pătrați pe 3 continente.
P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are ieșire directă la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.