in

Scandia Food dezvolta la Sibiu un proiect rezidential

Scandia Food, producatorul sibian de conserve, planuieste sa construiasca în Sibiu un proiect rezidențial cu șapte blocuri și aproximativ 600 de apartamente cu o investitie ridicata la peste 30 de milioane de euro.

Proiectul rezidențial va fi situat pe platforma logistica a vechii fabrici Scandia si va include 7 clădiri cu un total de 600 de apartamente de 2, 3, 4 camere și studio-uri, numeroase spații de servicii, peste 800 de locuri de parcare, parcuri și spații verzi, zone de joacă și de relaxare pentru copii, precum și o pistă pentru biciclete și se va desfasura pe o suprafață de circa 70.000 de metri pătrați.

„Am construit Scandia, una dintre cele mai apreciate mărci de succes din România, ce a devenit de-a lungul timpului un business complex. Dezvoltarea unui produs rezidențial de amploare în Sibiu, orașul nostru natal, a venit pe fondul evoluției pieței imobiliare precum și din dorința de a răspunde așteptărilor generațiilor de tineri activi. Proiectul este în faza de dezvoltare, PUZ -ul este obținut anul acesta și suntem deschiși oricăror oportunități de asociere sau vânzare către potențiali parteneri specializați  pentru acest proiect de top”, a declarat Andrei Ursulescu, director general Scandia Food, alături de Ioan Dâmban, responsabil de dezvoltările imobiliare ale întregului grup.

Sursa foto: economica.net