in

Globalworth a incheiat un acord preliminar de vanzare- cumparare pentru achizitionarea a două clădiri de birouri în Polonia cu 185 mil. euro

Compania Globalworth, cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România, avand un portofoliu de clădiri office cu o valoare de aproximativ 1,3 miliarde de euro la nivel național, a anunțat că a incheiat un acord preliminar de vânzare-cumpărare cu Cavatina Holdings pentru achiziționarea a două cladiri de birouri în Polonia, la Varșovia și Cracovia, finalizarea fiind programată pentru primul trimestru din 2020.

Chmielna 89 este un birou de 14 etaje, situat direct lângă Turnul Warta, care oferă o suprafata 25.000 de metri pătrați închiriabili.

Biroul Tischnera este un birou de dezvoltare, amplasat la sud de centrul istoric al Cracoviei. Clădirea cu suprafata de 34.000 mp este bine poziționată pentru legăturile de transport către centrul istoric.

Pretul maxim al tranzacției pentru cele două active a fost stabilită la 185 de milioane euro, iar chiria anuală obtinuta din contracte va fi de aproximativ 12 milioane euro.

Sursa foto: sfin.ro