in ,

Delta Studio, record de premii internaționale la Gala International Property Awards 2019

In cadrul Galei International Property Awards 2019, care a avut loc joi, 24 octombrie, la Royal Lancaster Hotel din Londra, dedicată performantei în arhitectură, design și dezvoltare imobiliară, a fost recunoscut si confirmat titlul de lider național și competitor de talie europeană pentru compania românească Delta Studio, cu cinci proiecte premiate, trei distincții de 5 stele și două calificări pentru nivelul european.

Prin titlurile acordate, Delta Studio devine singurul pion de pe piața imobiliara din Romania premiat pentru toate cele cinci categorii la care a participat și unicul competitor care a obținut două nominalizări la nivel european al competiției. Concomitent, trei dintre proiectele participante au primit distincția 5 STARS, apogeul pentru fiecare categorie.

Evolutia remarcabila a companiei a făcut posibilă înscrierea unor proiecte remarcabile la ediția 2019 a International Property Awards, toate apreciate si premiate de juriu:
Showroom Răzoare (cea mai importantă sucursală națională a companiei), proiectat de arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio  – premiul Best Retail Interior Romania,  5 Stars Award;

Moss Island,  design minimalist hi-tech proiectat de arh. Cristina Golban, Delta Studio – premiul Kitchen Design Award Winner;

Italian Vibes, ambient high-end cu accente industriale, proiectat de arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio – premiul Best Bathroom Design Romania 5 Stars;

Hilton Garden Inn, proiect complex de reabilitate și design contemporan, arh. Alin Dobrescu, colaborator Delta Studio  – premiul Best Hotel Interior Romania, 5 Stars;

Casa Moltenia, un proiect rezidențial modern și sensibil, arh. Anca Constantin & arh. Ionuț Constantin, colaboratori Delta Studio – Architecture Single Residence Award Winner.

In cadrul ceremoniei, au fost premiati atat castigatorii pe tara, cat si cei ale caror proiecte s-au calificat pentru pentru competitia la nivel european. Delta Studio s-a calificat la nivel european cu doua proiecte si anume:

Hilton Garden Inn – Best Hotel Interior Europe Nominee

Italian Vibe – Best Bathroom Design Europe Nominee

“În ultimii ani, am investit foarte mult pentru a aduce design de top și produse remarcabile pe piața românească, iar parteneriatele internaționale dezvoltate ne-au permis să creăm proiecte de excepție care capătă acum o recunoaștere globală”, a declarat Tudor Cartianu, CEO Delta Studio, prezent la ceremonia de la Londra.

“Strategia de dezvoltare a companiei a urmărit nu doar să ne consolidăm poziția de trendsetteri pe piața locală, ci și să implementăm soluții inovatoare de management și eficientizare a proiectelor derulate. International Property Awards evaluează atât rezultatul cât și procesul și feedback-ul din spatele unui proiect, iar faptul că am atins un standard atât de înalt ne motivează să ne continuăm drumul”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.