in

NEPI Rockcastle deschide mallul Promenada Sibiu dupa o investitie de 100 milioane de euro

Investiția în Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a făcut până acum în România, în afară Bucureștiului. Am investit nu doar financiar, dar și experiența acumulată din celelalte Centre Comerciale dezvoltate și administrate de noi și suntem siguri că peisajul comercial va fi reinventat și redesenat odată cu inaugurarea din noiembrie, atât prin branduri premium, dar și printr-un design unic în regiune. Avem primul hypermarket Kaufland amplasat într-un centru comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar și o terasă cu o priveliște spectaculoasă’’, a declarat Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle.

Promenada Sibiu este situat in zona Garii Centrale si va fi deschis pe 14 noiembrie. Acesta a fost construit pe un teren cu o suprafata de 4,2 ha si dispune de o suprafata inchiriabila de 42.200 mp.

Massimo Dutti, Guess, Bigotti, Levi’s, Mustang Jeans, Nissa, US Polo, Ganț&Lacoste, Tommy Hilfiger, Various Brands, Seroussi, Mohito, Zara, H&M, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius, CCC sau New Yorker sunt doar cateva dintre mixul de magazine oferit de mall.

Terasa mallului va cuprinde 4 restaurante, dar si un spatiu gandit pentru organizarea evenimentelor cultural-artistice.

De asemenea, Promenada Sibiu va oferi si primul cinema multiplex din oras, avand 9 sali de proiectie si o capacitate totala de 1400 de locuri.

Parcarea complexului este dispusa pe 4 niveluri cu o capacitate totala de 1600 de locuri.