in

Equilibrium, inovatie privind spatiile de birouri din Floreasca

Suedezii de la Skanska, in plina dezvoltare cu noul proiect de spatii de birouri, Equilibrium.

Lucrarile pentru prima cladire au inceput inca din iulie 2017, iar finalizarea se preconizeaza pentru 1 noiembrie 2019. Aceasta este deja inchiriata in proportie de 70%, iar suprafata inchiriabila este de 20.770 mp.

Cea de-a doua cladire din cadrul proiectului urmeaza a fi construita incepand cu anul urmator, iar suprafata ei inchiriabila va fi de 19.522 mp. Termenul de finalizare pentru aceasta este in ultimul trimestru din din 2021.

Equilibrium reprezinta un concept prin care se doreste a se echilibra viata profesionala cu cea personala.

Equilibrium va oferi un mix de spatii verzi si de relaxare, cu acoperire wireless si mobilier urban dotat cu prize electrice. De asemenea, complexul va avea certificare LEED Gold si va integra solutii sustenabile, precum calcularea amprentei de carbon, un ecran pe care se va afisa nivelul consumului de energie al fiecarei firme chiriase, incarcatoare rapide destinate masinilor electrice, precum si o aplicatie dedicata fiecarei cladiri din proiectul de spatii de birouri.

Ne aflam pe ultima suta de metri, in conditiile in care mai sunt trei saptamani pana cand primii chiriasi se vor muta in cladire. Cea mai mare suprafata inchiriata a fost de catre un operator de coworking. Acesta ocupa o parte din parter cu un bistro si continua la etajele 1 si 2, cu o scara interioara“, au declarat reprezentantii Skanska.