in

Carrefour hotarat sa vanda fostul sediu central Billa de pe Barbu Vacarescu. Turcii de la Caba Group se numara printre cei interesati

Carrefour se afla in plin process de tranzactionare a magazinului Carrefour Market, situat pe bulevardul Barbu Vacarescu, la un pret cuprins intre 15 si 18 milioane de euro.

Magazinul face parte din reteaua de supermarketuri Billa cumparate de Carrefour de la grupul german Rewe si este localizat langa Kaufland. Pana la finalul anului 2015, aici a fost sediul central Billa, iar la finalul anului trecut, in incinta magazinului s-a mutat si Farmacia Tei.

Mai multor investitori imobiliari le-a fost captat interesul de terenul cu o suprafata de 16.000 mp, iar printre acestia sunt si turcii de la Caba Group, care construiesc in apropiere proiectul rezidential 102 The Address.

Managementul Carrefour din Franta vor lua decizia asupra celui care va cumpara, iar sursele spun ca grupul turc nu se numara printre favoriti. Se preconizeaza ca vanzarea va fi incheiata abia anul viitor.

Terenul este potrivit pentru un proiect rezidential, deci, cel mai probabil, cumparatorul va demola magazinul actual.