in

R.U. Shalit are în plan construirea unui turn cu 50 de apartamente de lux

Un turn cu peste 50 de apartamente de lux se doreste a fi construit langa Casa Presei Libere din Bucuresti de catre R.U. Shalit, dezvoltatorul imobiliar israelian fondat de Rivka si Uriel Shalit. Turnul urmeaza a fi construit pe un teren obtinut la licitatie de la C.N.I. Coresi, o tipografie de stat aflata in plin proces de faliment de mai bine de 6 ani.

Dupaa finalizarea ansamblului rezidential Floreasca Residence, israelienii au hotarat demararea unui noi proiect, ansamblul rezidential de lux.

Firma Prime Equity, o firma din Romania cu ajutorul careia R.U. Shalit actioneaza, a achizitionat recent terenul cu o suprafata de 1905 metri patrati. C.N.I. Coresi a scos terenul la licitatie in urma cu un an la pretul de 1,1 milioane de euro.

Dezvoltatorul isi doreste sa construiasca un turn cu 15 etaje, cu inaltimea de 60 de metri, care sa ofere si 2 subsoluri destinate locurilor de parcare.

„Vor fi în jur de 50-60 de apartamente. Se dorește realizarea unor apartamente cu suprafețe mari. La parter și primul etaj este posibil să fie niște spații comerciale“, a declarat Laurențiu Sorescu, reprezentantul Prime Equity în România.