in

Tranzacție record pe piața imobiliară: One United vinde un penthouse de 6,8 milioane de euro

One United Properties, a reusit tranzactionarea celui mai scump penthouse, primind deja avansul. Acesta este cel mai scump penthouse vandut de compania antreprenorilor Victor Capitanu si Andrei Diaconescu. Pentru apartamentul situat la etajul 20 se vor incasa la final 6,8 milioane de euro, fara TVA.

Concomitent, One United ridica trei turnuri cu apartamente si o cladire de birouri in locul fostei hale Ford din cartierul Floreasca.

Penthouse-ul de la etajul 20 de 6,8 milioane de euro include mobila si designul realizat de compania Lemon. Tranzactia de milioane este una record pentru piata imobiliara din Romania.

Ritmul de vânzări în cadrul One Mircea Eliade este de 3-4 apartamente pe lună. Am ajuns la circa 200 de apartamente contractate până acum, printre care și penthouse-ul de la etajul 20, care s-a vândut la un preț record de 6,87 milioane euro, plus TVA“, a declarat Beatrice Dumitrașcu, vicepreședinte residential sales în cadrul One United Properties.

Apartamentul va avea peste 1000 de metri patrati, un living inalt de 7 metri langa care va fi dispusa o piscina de 9 metri lungime si 3 metri latime. De asemenea, penthouse-ul va beneficia de o priveliste de 360 de grade favorizata de peretii din sticla ai apartamentului si de lipsa vecinilor pe etaj.

Sursa: Profit.ro